Friss kutatás szerint: szeretik és használ is a kis betegeknek a Spiranto légzéskönnyítő és a Frio Pad hűtő tapasz!

Friss kutatás szerint: szeretik és használ is a kis betegeknek a Spiranto légzéskönnyítő és a Frio Pad hűtő tapasz!

szerző Admin dátum 2019-05-07 in frio pad, Spiranto

A legfrissebb kutatások szerint a Spiranto és Frio Pad tapaszok nem csupán természetesek, de hatékonyan javították magyar gyermekorvosok kis betegeinek állapotát is. Orvostechnikai eszközeinket egy független piackutató vette górcső alá magyar orvosok bevonásával, több szempontból vizsgálva azokat. A tapasztalatok pedig alátámasztották, hogy a tapaszok nem csak csillapították a kellemetlenségeket a legtöbb esetben, de a gyermekek is szívesen használták őket.

A természet és a modern orvostudomány találkozása

A Spiranto és a Frio Pad tapaszok neve ismerősen csenghet, hiszen a modern gyógyszeripari technológia és a természetes hatóanyagok házasításából született tapaszaink már évek óta segítenek ott, ahol tudnak, és már a patikák mellett néhány patikai webshopban is megvásárolhatók. A légzéskönnyítő Spiranto tapasz központi magja háromféle természetes, erős hatású balzsamolaj (menta, eukaliptusz, levendula) segítségével nyitja meg a légutakat. Hatóanyagai összehúzzák az orr nyálkahártyájában található ereket, így csillapítva az orrfolyást, jótékonyan csökkentve az allergiás tüneteket is. Az orrcseppekkel ellentétben nem lehet túladagolni, az inhalálással ellentétben nem hordozza a leforrázás veszélyét. Elég felragasztani a ruhára és már segíti is a légzést, orrdugulás, orrfolyás csökkentésével támogatja a gyógyulási folyamatokat.

A tapasz kíméletesen segít a bajban!

A kimondottan gyermekek számára megalkotott Frio Pad hidrogél tapasz a központi magjába zárt víz erejével csillapítja a hőemelkedést, enyhíti a fejfájást, javítja a láz miatti rossz közérzetet akár 8 órán át. Előzetes hűtés, fagyasztás nélkül felragasztható a forró homlokra, nem csöpög, nem folyik, jó tapadásának köszönhetően pedig száraz bőrre helyezve garantáltan a helyén marad. Szükség esetén lázcsillapító készítményekkel kombináltan is alkalmazható.

A tapaszok két fedőréteg között, a hidrogél mátrixba zárva tárolják értékes hatóanyagaikat.

A tapaszokban alkalmazott növényi hatóanyagok eredményességét több nemzetközileg jegyzett orvostudományi cikk is igazolja, a tapaszok Európa egyik legszigorúbb kutatóközpontjának, a német Dermatest klinikai vizsgálatainak is megfeleltek.

A tapaszok próbája

Tapaszaink hatékonyságának vizsgálatára magyar gyermekorvosok bevonásával a MedicalScan független piackutató céget kértük  fel, a vizsgálatra az őszi időszakban került sor.

A Spiranto tapasz használatát összesen 46 esetben, 2-15 év közötti gyermeknél – 7 kisded, 27 óvodás, 11 általános iskolás és 1 serdülő esetében – vizsgálták. A légzéskönnyítő tapaszt 40 esetben megfázás, míg 6 esetben allergia miatt használták. 31 esetben csak éjszaka került fel a ruhára a tapasz, 11 esetben csak nappal alkalmazták, 4 esetben pedig éjjel és nappal is segítette a légzést.

A felmérés szerint a Spiranto légzéskönnyítő ruhatapasz:
  • Az esetek 96%-ban enyhítette az orrdugulást.  (22 esetben jelentősen enyhítette, míg 22 esetben enyhítette az orrdugulást, mindössze két esetben érkezett arról visszajelzés, hogy nem segített).A felhasználók döntő többsége – 46-ból 45 – egyetértett abban, hogy a Spiranto légzéskönnyítő tapasz használata jóval egyszerűbb volt, mint az orrcseppé.
  • Az esetek 87%-ban voltak kifejezetten elégedettek (46-ból 21 esetben a maximumot, 6 pontot, 19 esetben pedig 5 pontot kapott a Spiranto), 11%-ban elégedettek (4 pontra 3, 3 pontra 2), 2%-ban kevésbé elégedettek (2 pontra pedig egy esetben értékelték) a tapasz használatával.

ℹ Részletes ismertető: www.orientaldoctor.hu/spiranto-legzeskonnyito-tapasz

A tapasz vény nélkül megvásárolható a patikákban!

KÉNYELMES, ONLINE VÁSÁRLÁS WEBSHOPUNKBAN:

3000 Ft feletti rendeléseknél ingyenes kiszállítással!

Webshopunkban
PARTNEREINK ONLINE ÁRUHÁZAIBAN:

Mpatika: http://bit.ly/mpatika-spiranto

PrevencioPatika: http://bit.ly/prevenciopatika-spiranto

Arcanum patika: http://bit.ly/arcanum-spiranto

A FRIO PAD NATÚR HŰTŐTAPASZ EREDMÉNYEI:

39 esetben, 1,5 és 12 éves közötti gyermekeknél vetették alá próbának, 9 esetben kisded, 18 esetben óvodás, 12 esetben pedig iskolás volt a kis beteg. 34 esetben lázcsillapítás, míg 5 esetben oltás utáni kellemetlenség enyhítése volt a feladata. 18 esetben 37,4-38,6 Celsius, míg 16 esetben 38,6 Celsius felett volt a gyermekek testhőmérséklete.

A visszajelzések itt is pozitívak voltak:

  • 15 esetben jelentős megkönnyebbülésről, 22 esetben megkönnyebbülésről számoltak be, ez az összes eset 95%-a, két esetben viszont a gyermek nem tűrte meg magán a tapaszt. 27 esetben nem cserélték gyakran a tapaszt, 4 esetben 3-4 óránként, három esetben 5-6 óránként, 4 esetben pedig 12 óránként helyeztek fel új Frio Padot. A természetes, hatékony segítség 21 esetben egészített ki lázcsillapító terápiát, 19 esetben viszont csak önmagában alkalmazták.

Itt is magas volt a termékelégedettségi index: 67%-ban voltak kifejezetten elégedettek (12 esetben kapta meg a tapasz a maximális 6, 14 esetben az 5,) 28%-ban elégedettek ( 9 esetben a 4 pontot, két esetben 3), illetve 5%-ban elégedetlenek (2esetben 1 pontra értékelték, amikor a gyermek nem tűrte meg magán a tapaszt.).

ℹ Részletes ismertető: www.orientaldoctor.hu/frio-pad-hidrogel-tapasz

A tapasz vény nélkül megvásárolható a patikákban!

KÉNYELMES ONLINE VÁSÁRLÁS WEBSHOPUNKBAN:

3000 Ft feletti rendeléseknél ingyenes kiszállítással!
Webshopunkban

PARTNEREINK ÁRUHÁZAIBAN:

Mpatika: http://bit.ly/mpatika-friopad
PrevencioPatika: http://bit.ly/prevencio-friopad

Arcanum patika: http://bit.ly/arcanum-friopad

A tapaszok a patikákban országszerte vény nélkül megvásárolható, megbízható orvostechnikai eszközök! A tapaszokban alkalmazott növényi hatóanyagok eredményességét több nemzetközileg jegyzett orvostudományi cikk is igazolja, míg hatásukat Európa egyik legszigorúbb kutatóközpontjának, a német Dermatestnek klinikai vizsgálatai is megerősítették. Forgalmazott termékeink megfelelnek az orvostechnikai eszközökkel szemben támasztott európai és amerikai előírásoknak egyaránt.

Szólj hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *