ÚJ: Happy Mom tapasz rovarcsípésekre

984 Ft

Amikor nagy fejfájás egy csípés, a Happy Mom kis tapasza képes azt legyűrni! Amihez se vegyszereket, se gyógyszereket nem használ. A tapasz hűsítő erejét a hidrogél mátrix biztosítja, amely a szivacsokhoz hasonlóan képes magában tárolni a vizet, ami onnét állandóan, lassan párolog el a bőr felszínén. Mindezt anélkül teszi, hogy csöpögne, miközben a benne található gyógynövényi kivonatok hatóanyagai is teszik a dolgukat (bojtorján-, csodamogyoró-, aloekivonat). Gyorsan csökkentik az irritációt, viszketést, csökkentik a fájdalmat. Jól illeszkedik a bőrhöz, kényelmesen használható öntapadós tapaszok.

EGY DOBOZBAN 5 TAPASZ!
AZ ÁRAK A WEBSHOPBAN BRUTTÓ ÁRAK!

🚚 MOST INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL!

SZÁLLÍTÁS:
TAPASZAINKAT MOST INGYENESEN KISZÁLLÍTJUK ORSZÁGOSAN A GLS FUTÁRSZOLGÁLATTAL!
Cikkszám: 0004 Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

HÁNY ÉVES KORTÓL LEHET HASZNÁLNI?

Tapaszunk használatát 3 éves kor felett javasoljuk!

A TAPASZ GYÓGYSZER?

Nem, a tapaszok vény nélkül kapható orvostechnikai eszközök, amelyekben kizárólag a központi hidrogél mátrixból párolgó víz hűsítő erejére, gyógynövényi hatóanyagokra és illóolajakra építünk.

MENNYIRE MEGBÍZHATÓ A TAPASZFORMA?

A tapaszok a patikákban országszerte vény nélkül megvásárolható, megbízható orvostechnikai eszközök! A tapaszokban alkalmazott növényi hatóanyagok eredményességét több nemzetközileg jegyzett orvostudományi cikk is igazolja, míg hatásukat Európa egyik legszigorúbb kutatóközpontjának, a német Dermatestnek klinikai vizsgálatai is megerősítették. Forgalmazott termékeink megfelelnek az orvostechnikai eszközökkel szemben támasztott európai és amerikai előírásoknak egyaránt.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ÚJ: Happy Mom tapasz rovarcsípésekre” értékelése elsőként