Frio Pad hűtőtapasz hőemelkedésre, lázra

829 Ft

A legkisebbek esetében minden betegség hatalmas gond: rosszabbul viselik a panaszokat, éjszakázik az egész család. A hőemelkedések, kisebb láz okozta panaszok kezelésére alkották meg a Frio Pad tapaszt! A hidrogél tapasz maga a tökéletes borogatás: központi magja szivacsként tárolja a vizet, amely a szerkezetnek hála nem csöpög, párolgása ellenben érezhetően, de kíméletesen hűti a homlokot! Nem kell előzetesen jegelni, öntapadós, így nem kell tartogatni. 6-8 órán át hatásos!

EGY TASAKBAN 2 TAPASZ!
AZ ÁRAK A WEBSHOPBAN BRUTTÓ ÁRAK!

🚚 MOST INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL!

SZÁLLÍTÁS:
TAPASZAINKAT MOST INGYENESEN KISZÁLLÍTJUK ORSZÁGOSAN A GLS FUTÁRSZOLGÁLATTAL!

Leírás

A FRIO PAD lázcsillapító hűtőtapasz hidratáló, hűsítő hatást fejt ki a homlokon vízbázisú központi hidrogél magja segítségével, ami enyhülést hoz hőemelkedések, kisebb láz idején a gyermekeknek.

A láz még felnőttként is hatalmas probléma, hiszen a legéletrevalóbbakat is képes varázsütésre levertté, elesetté tenni. Az olyan aprócska világban, mint a gyermekeké egy ilyen betegség még veszedelmesebbnek hathat, mégis a korszerű orvosi ajánlások szerint nem szabad egyből bevetned a csillapító csodapirulákat. Ugyanis, a megemelkedett testhőmérséklet a szervezet betegségekkel szembeni természetes harcának velejárója, az immunrendszer kifejlődéséhez pedig nem célszerű mindebbe beleavatkoznod. Hogy jó, de mit csinálj, ha már a hőemelkedés tünetei is kellemetlenek, különösen gyermekednél? A Frio Pad natúr hűsítő tapaszunk segít agresszív, mesterséges hatóanyagok nélkül is átvészelni az enyhébb problémákat, ráadásul kiegészítő terápiaként is kiváló súlyosabb lázas állapotokban esetén.

GYÓGYÍTS TERMÉSZETESEN!

A Frio Pad működésének elvét legegyszerűbben jótékony lázcsillapításként határozhatnánk meg. Ez azt jelenti, hogy mindaddig nem avatkozunk bele a test természetes folyamataiba, amíg nem muszáj, inkább a víz hűsítő ereje segítségével mérsékeljük a kellemetlen tüneteket. Egy kisebb hőemelkedés esetében ugyanis ez is elég lehet, hogy gyermeked könnyebben, jobb kedvvel vészelje át azt az időszakot, amíg a szervezete kilábal egy enyhébb betegségből.

GYÓGYSZEREK – CSAK AKKOR, AMIKOR KELL!

A modern orvosi javaslatok szerint csak jelentősen megemelkedett testhőmérséklet felett javasolt a lázcsillapítás, az alatt, akár egy hőemelkedésnél is jobb hagyni, hogy az immunrendszer maga kezelje a problémákat. Persze, egy gyermek még kisebb panaszokat is sokkal rosszabbul visel mint egy felnőtt, így fontos, hogy amennyire lehetséges a kellemetlen tüneteket ez idő alatt is csökkentsük. Itt jutnak szerephez a Frio Pad tapaszok.

HÁNY ÉVES KORTÓL LEHET HASZNÁLNI?
2 éves kor alatt nem ajánljuk a használatát, de két éves kor felett bármely korosztály biztonságosan használhatja.

Természetes hatóanyagok:

Víz

Háromdimenziós hidrogél mátrixba zárva. Ahonnét egyenletesen párologva eredményesen, de kíméletesen hűti a homlokot.

Amiért nyugodt szívvel ajánljuk:

  • Teljesen természetes
  • Nem igényel előzetes fagyasztást
  • Nem csöpög le
  • 6-8 órán át hatásos

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Frio Pad hűtőtapasz hőemelkedésre, lázra” értékelése elsőként