Nyaralás? Vigyázz a nyugalomra Tapasz-Túlélőkészlettel!

Nyaralás? Vigyázz a nyugalomra Tapasz-Túlélőkészlettel!

szerző Admin dátum 2019-06-12 in gyógyítás otthon, icy menthol, Spiranto, tippek

Apróságnak tűnhet, de egy rovarcsípés, baleset okozta zúzódás, izomfájdalom, kisebb megbetegedés gyorsan képes beárnyékolni a nyaralás örömét. Mégis, a kisebb problémák esetén nem szívesen nyúlunk gyógyszerek után, amíg nem muszáj, hiszen rajtunk a felelősség. Ezen változtat, ha elsősegélydobozukat az idei kalandok előtt az OrientalDoctor tapaszcsalád modern, természetes és hatékony tapaszaival töltjük fel! A tapaszokban gyógynövényi kivonatok, illóolajok hatóanyagait kombináljuk a víz hűsítő erejével, mindez pedig modern labortechnológiával, megbízhatóan készül. Nem véletlen, hogy a tapaszokat orvostechnikai eszközként besorolva bármikor megvásárolhatjuk a patikákban vény nélkül, vagy partnereink patikai webshopjaiban.

Milyen kirándulós vészhelyzetekre képesek megoldást nyújtani a tapaszaink?
ÚJDONSÁG: Rovarcsípések okozta viszketés csillapítására, a másodlagos fertőződések megelőzésére: Happy Mom hidrogél tapasz! (1 dobozban 5 tapasz található).

Amkor nagy fejfájás egy csípés, a Happy Mom kis tapasza képes azt legyűrni! Amihez se vegyszereket, se gyógyszereket nem használ. A tapasz hűsítő erejét a hidrogél mátrix biztosítja, amely a szivacsokhoz hasonlóan képes magában tárolni a vizet, ami onnét állandóan, lassan párolog el a bőr felszínén. Mindezt anélkül teszi, hogy csöpögne, miközben a benne található gyógynövénykivonatok hatóanyagai is teszik a dolgukat (bojtorján-, csodamogyoró-, aloekivonat). Gyorsan csökkentik az irritációt, viszketést, csökkentik a fájdalmat. Jól illeszkedik a bőrhöz, kényelmesen használható öntapadós tapaszok. Egy dobozban 5 tapasz található.

VÁSÁRLÁS:

A tapasz orvostechnikai eszköz kategóriában vény nélkül megvásárolható bármely gyógyszertárban! Ha nincs készleten a patikus nagykereskedő-partnerünkön, a Hungaropharmán keresztül 24 órás szállítással be tudja rendelni!

WEBSHOPOS VÁSÁRLÁS ITT:
SAJÁT WEBSHOPUNKban:
Webshopunkban
🌀🍃💚 Megfázás vagy allergia okozta orrdugulásra, orrfolyásra: Spiranto légzéskönnyítő ruhatapasz(1 dobozban 5 tapasz található)

A Spiranto légzéskönnyítő ruhatapasz (orvostechnikai eszköz) elősegíti a szabad légzést megfázásos betegségek, allergia idején, természetes balzsamolajai párolgásával segít megszüntetni az orrdugulást, orrfolyást. Egyedülálló módon a tapasz felvitele ruhára történik, ahonnét a hatóanyagok belégzés útján az orron keresztül szívódnak fel. 2 évnél idősebb gyermekek és felnőttek számára javasolt használata. Egy dobozban 5 tapasz található.

SAJÁT WEBSHOPUNKban:
Webshopunkban

 

WEBSHOPOS VÁSÁRLÁS PARTNEREINKNÉL:

Internetpatika: https://internetpatika.hu/spiranto-legzeskoennyit-tapasz-5db/ 

Mpatika: http://bit.ly/mpatika-spiranto

PrevencioPatika: http://bit.ly/prevenciopatika-spiranto

Arcanum patika: http://bit.ly/arcanum-spiranto

 

ISMERTETŐ:

Termékoldal itt →

🍃❄💪Sportsérülések, húzódások megnyugtatására, zúzódások, ízületi fájdalmak csillapításához: ICY Menthol hidrogél tapasz (1 dobozban 3 tapasz található)

Az ICY Menthol kettős hatású hidrogél tapasza segítségével nem avatkozunk be test folyamataiba, mint a fájdalomcsillapító tablettákkal. Annyit javíthatunk a természetes mentolkivonat fájdalomcsillapító hatása és a vízbázísú központi mag hűsítő ereje segítségével az izom- és ízületi fájdalmakon, mint amennyit a természet megenged. A tapasz gyorsan kialakuló, hosszan tartó hűsítő, fájdalomcsillapító hatással bír. Nem kell hűteni, öntapadós, kényelmesen hordató, nem csöpög le, nem irritálja a bőrt. Sportolók is szívesen használják hasonló problémák esetén. Egy tasakban 3 tapasz található.

SAJÁT WEBSHOPUNKban:
Webshopunkban

 

WEBSHOPOS VÁSÁRLÁS PARTNEREINKNÉL:

Internetpatika: https://internetpatika.hu/icy-menthol-tapasz-3db/

Mpatika: http://bit.ly/Mpatika-ICY

PrevencioPatika: http://bit.ly/prevencio-icy

Arcanum patika: http://bit.ly/arcanum-ICY

 

ISMERTETŐ:

Termékoldal itt →

👠💧❤VENOLITE VÉNÁS HIDROGÉL TAPASZ – VISSZÉRPROBLÉMÁK OKOZTA NEHÉZLÁB-ÉRZETRE (1 dobozban 4 tapasz található)

Egy tapasz, hogy ha hosszas ülőút vagy repülés miatt ne váljanak ólomnehézzé a lábak, minimálisra csökkentsük a visszérproblémák kialakulásának kockázatát. Hiszen a mozdulatlanság és nagy meleg is nehezíti az erek működését, növelve ezzel a problémák felbukkanási esélyét. A tapasz kettős hatású: a hidrogél magból párolgó víz fizikailag hűsíti a sajgó, duzzadt lábakat, csökkenti a fájdalomérzetet, míg a vörös szőlő- és citrus kivonatok hatóanyagai segítik a keringést, a vénák dolgát. A tapaszban levő 3 féle illóolajtól kellemes, nyugtató viselet. Egy dobozban 4 tapasz található, egy tapasz 6-8 órán át fejti ki hatását. Ideális ajándék visszér problémával küzdő családtagjaink számára is.

SAJÁT WEBSHOPUNKban:
Webshopunkban

 

WEBSHOPOS VÁSÁRLÁS PARTNEREINKNÉL:

Internetpatika: https://internetpatika.hu/venolite-tapasz-2-tasak/

Mpatika: http://bit.ly/Mpatika-venolite

PrevencioPatika: www.prevenciopatika.hu/venolite

Arcanum patika: http://bit.ly/arcanum-venolite

ISMERTETŐ:

Termékoldal itt →

💧🌬💙Hőemelkedés, lázas megbetegedések csillapítására: Frio Pad hidrogél tapasz (1 dobozban 2 tapasz található)

A homlokra helyezhető hűsítő tapasz, azonnali megkönnyebbülést nyújt a hőemelkedéstől, enyhe láztól szenvedő gyermekek számára. Biztonságos, kényelmes és könnyen használható, előzetes hűtést nem igényel. Nem irritálja a bőrt, homlokra helyezve akár 8 órán keresztül képes hűsítő hatást kifejteni anélkül, hogy elmozdulna, vagy bármilyen ragadós nyomot hagyna maga után. Lázas gyermek esetében gyógyszeres kezeléssel kombinálva is alkalmazható. Elsődleges feladata a lázzal járó fejfájás, rossz közérzet javítása, de minden olyan esetben alkalmazható, amikor borogatáshoz nyúlnánk. Pl. oltások, injekciók után, zúzódások esetén stb.  Egy tasakban 2 tapasz található

SAJÁT WEBSHOPUNKban:
Webshopunkban

 

WEBSHOPOS VÁSÁRLÁS PARTNEREINKNÉL:

Internetpatika: https://internetpatika.hu/frio-pad-hidrogel-tapasz-2db/

Mpatika: http://bit.ly/mpatika-friopad

PrevencioPatika: http://bit.ly/prevencio-friopad

Arcanum patika: http://bit.ly/arcanum-friopad

ISMERTETŐ:

Termékoldal itt →

Végszóként egy bevált praktika:
A tapaszokra rajzolva a gyermekek szívesebben viselik azokat!

A tapaszok a patikákban országszerte vény nélkül megvásárolható, megbízható orvostechnikai eszközök! A tapaszokban alkalmazott növényi hatóanyagok eredményességét több nemzetközileg jegyzett orvostudományi cikk is igazolja, míg hatásukat Európa egyik legszigorúbb kutatóközpontjának, a német Dermatestnek klinikai vizsgálatai is megerősítették. Forgalmazott termékeink megfelelnek az orvostechnikai eszközökkel szemben támasztott európai és amerikai előírásoknak egyaránt.

Szólj hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *