Ne legyen a pihentető alvás mumusa egy orrdugulás:

Spiranto természetes légzéskönnyítő tapasz

A Spiranto légzéskönnyítő ruhatapasz (orvostechnikai eszköz) elősegíti a szabad légzést megfázásos betegségek, allergia idején, természetes balzsamolajai párolgásával segít megszűntetni az orrdugulást, orrfolyást. Egyedülálló módon a tapasz felvitele ruhára történik, ahonnét a hatóanyagok belégzés útján az orron keresztül szívódnak fel.

Míg a betegség, allergia miatti orrdugulás, egy nátha miatti orrfolyás nappal csak kellemetlenségnek tűnik, az éjszaka közeledtével rémisztő mumussá válhat, ami képes megfosztani a napod kiegyensúlyozottságának egyik pillérétől: a pihentető alvástól. Az ilyen légzési problémák felnőtteknek, gyermekeknek egyaránt nyűgöt jelentenek. Bár, ha gyermekeket érinti, talpon lesz éjszaka az egész család is, így ott kimondottan fontos a gyors megoldás. Az ilyen személyes vagy családi vészhelyzetek esetén sokkal egyszerűbb bizalmat szavaznod Spiranto tapaszunknak, amiben három értékes balzsamolaj tisztítja párologva a légutakat. Ráadásul, elég a ruhára feltenni. Felnőtteknél forgolódás esetén is a helyén marad, míg gyermekeknél felébresztésük nélkül is cserélhető!

Mitől hatékony, miben segít a Spiranto?

A Spiranto egy légzéskönnyítő tapasz. Előnye, hogy nem kell mesterséges készítményeket csöpögtetni saját vagy gyermeked orrába, elég a ruhára ragasztani és a természetes, erős hatású balzsamolajok – menta, eukaliptusz, levendula – éjjel és nappal is teszik a dolgukat. Párolgásukkal segítik a légzést, segítenek megszűntetni az orrdugulást, ami különösen fontos, különösen kisgyermekek esetében a nyugodt éjszakai alvás érdekében. Komoly előnye, hogy a cseréjéhez nem kell a kisgyermeket felébresztened, elég, ha a tapaszt a pizsamájára ragasztod. Feltenni könnyű, az anyagon pedig tart, mintha hozzáöntötték volna. A leszedésekor ennek ellenére nem károsítja a szöveteket.

Mi teszi egyedivé a Spirantot?

Míg az orrcseppek többségének használata nem ismételhető egy adott időn belül, a Spirantot mindenféle mellékhatás nélkül újra felragaszthatod.

Hatóanyagainak hála, nemcsak orrdugulások, de allergiás tünetek csillapítására is tökéletes megoldást jelent.

A Spiranto tapasz hatóanyagai összehúzzák az orr nyálkahártyájában található ereket, így képesek csillapítani az orrfolyást, segítségükkel rövid idő alatt fellélegezhetsz, ha épp orrdugulás kínoz.

HÁNY ÉVES KORTÓL LEHET HASZNÁLNI?

2 éves kor alatt nem ajánljuk a használatát, de két éves kor felett bármely korosztály biztonságosan használhatja.

HOL TUDOD MEGVÁSÁROLNI?
VÁSÁROLJ KÉNYELMESEN, WEBSHOPBÓL!

Tapaszainkat kényelmesen, otthonról is megvásárolhatod saját webshopunkból vagy online patikai partnereinktől. Saját webshopunk esetében biztonságos kártyás fizetés érhető el, a csomagokat pedig 3000 Ft értékű rendelés felett ingyenes szállítással küldjük el részedre!

SAJÁT WEBSHOPUNKban:
Webshopunkban
PATIKAI PARTNEREINK WEBSHOPBJÁBAN ITT TALÁLOD:

Internetpatika: https://internetpatika.hu/spiranto

Mpatika: http://bit.ly/mpatika-spiranto

PrevencioPatika: http://bit.ly/prevenciopatika-spiranto

Arcanum patika: http://bit.ly/arcanum-spiranto

Vásárolj személyesen a patikákban:

A TAPASZ VÉNY NÉLKÜL KAPHATÓ ORSZÁGSZERTE A PATIKÁKBAN!

Milyen hatóanyagokat tartalmaz?

Eukaliptusz olaj

Az eukaliptusz olaja véd a fertőzések ellen, kiemelkedő baktériumölő hatásán túl egyike azon kevés illóolajoknak, amelynek párolgása a vírusokat is pusztítja. A hagyományos orvoslásban fájdalom- és gyulladáscsökkentő hatása miatt kedvelik, ráadásul görcsoldó, köptető hatású.

Levendula olaj

Bár a levendula olaja szintén fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő hatású, az aromaterápia részeként lazító, nyugtató hatásáért kedvelik, amivel könnyebben megy az elalvás.

Menta olaj

Nincs talán még egy olyan ismert és kedvelt gyógynövényünk, mint a menta, amelynek legfontosabb erejét az adja, hogy frissít és fertőtlenít. Az egyik leghatásosabb természetes gyógyír megfázások kezelésére, hiszen torokgyulladás, hörghurut és köhögés csillapítására egyaránt alkalmas. Hatóanyagai frissítenek, fertőtlenítenek, segítenek az idegek megnyugtatásában is.

Hogyan használd?

Nézd meg akcióban kis filmünk segítségével!

Orvosságok esetében bár fontos, tudjuk, hogy nem szívesen vesződik senki a használati útmutatások átolvasásával. Így gondoltunk egyet és minden fontos tudnivalót összeszedtünk neked nézhető formában is!

Amúgy a legfontosabb lépések a következőek:

  • Bontsd ki a csomagolást, és vegyél ki belőle egy tapaszt!
  • Távolítsd el a védőfóliát a ragasztós felületről!
  • Jól ragad, így könnyedén felragaszthatod a ruhára!
SAJÁT WEBSHOPUNKban:
Webshopunkban

Tapaszt vásárolnál?
Olyan nincs, hogy nincs!

Ha eldöntötted, hogy élsz a jótékony orvoslás, láz- és fájdalomcsillapítás előnyeivel, legyen szó izomfájdalomról, orrdugulásról vagy épp lázról, tudd: nem kell elfogadnod olyan válaszokat az eladóktól, hogy „Nincs” vagy „Elfogyott”.

Ugyanis, legyen szó bármely patikáról, az olyan nagykereskedőktől, mint a Hungaropharma vagy a Phoenix Pharma, az ország egész területére pikk-pakk megérkeznek tapaszaink, ha azokat megkéri az adott gyógyszertár. A kiszállítás az országrésztől függően pár óra és egy nap között mozog, így nagyobb késlekedés nélkül ott lehet nálad a segítség a bajban.

Kérd patikusodtól a megrendelést, és köszönjük a türelmedet!