Rólunk

A csapatról a tapaszok mögött

Egy olyan világban, ahol mindent elborítanak a gyógyszerreklámok, az emberek nem tudnak több pirulát beszedni, több kenőcsöt magukra kenni, a problémáikra mégis szeretnének gyógyírt találni. Ebben jelentenek újszerű megoldást a hidrogél tapaszok, amelyek az arany középutat jelentik a modern orvosi készítmények és a gyógynövények világának klasszikus praktikái között. Azonban ezeket a Koreában a legmodernebb laboratóriumokban megalkotott orvostechnikai eszközöket hazánkban még nem, vagy kevéssé ismerik.

Magyar orvosokból álló csapatunkkal, megannyi év szakmai és iparági ismeretével a hátunk mögött azért hívtuk életre az OD Medic Kft.-t, hogy távol-keleti gyártópartnerünk innovatív termékei közül felkutassuk, elérhetővé tegyük a tapaszok leghatékonyabb, magyar igényeknek leginkább megfelelő változatait. Munkánk eredménye az OrientalDoctor termékcsalád, amely első lépésben négy hidrogél tapasszal mutatkozik be a magyar közönségnek.

Az OrientalDoctor tapaszcsaládot összeállító OD Medic Kft. szaktudásáért hosszú évek orvosi, gyógyszeripari tudása kezeskedik alapítói és szakértői révén.

Megbízhatóan, biztonságosan:

Klinikailag tesztelt hatékonyság

A tapaszokban alkalmazott növényi hatóanyagok eredményességét több nemzetközileg jegyzett orvostudományi cikk is igazolja, míg hatásukat Európa egyik legszigorúbb kutatóközpontjának, a német Dermatestnek klinikai vizsgálatai is megerősítették. Forgalmazott termékeink megfelelnek az orvostechnikai eszközökkel szemben támasztott európai és amerikai előírásoknak egyaránt.

A gyártóról

Valamennyi tapaszunkat a dél-koreai Wooshin gyártja, egy lassan három évtizedes múlttal rendelkező, nagy és megbízható gyógyszeripari cégcsoport. Világszerte 40 országban van jelen, ezek között találjuk például Európában Franciaországot, Spanyolországot, Szlovéniát és Magyarországot épp úgy, mint a minőség iránti maximalizmusokról híres Svájcot.

Szaktudás a tapaszok mögött

Az OD Medic Kft. által kiválasztott és forgalmazott termékekért komoly szaktudás kezeskedik. Cégünk alapítói maguk is a gyógyítás iránt elkötelezett orvosok, akik diplomáik megszerzése után hosszú évekig praktizáltak vagy épp kutatóorvosként dolgoztak saját sebészeti és gyermekgyógyászati szakterületeiken. Ezt követően a hazánkban tevékenykedő vezető gyógyszergyárak felelős beosztású munkatársaiként folytatták pályájukat.

A tapaszok ráadásul olyan orvosszakértők támogatását is bírják, mint Dr. Vértes András belgyógyász, kardiológus, angiológus, aki hosszasan vizsgálta és igazolta Venolite tapaszunk eredményességét a vénás keringési panaszok enyhítésében.

Akik kezeskednek tapaszainkért

CSAPATUNK

Dr. Lenkefi Ida Ágota

Ügyvezető igazgató

Dr. Vértes András

Szaktanácsadó