Tényleg létezik orrcsepp-függőség?! Így kerüljük el a téli betegségek idején!

Tényleg létezik orrcsepp-függőség?! Így kerüljük el a téli betegségek idején!

szerző Admin dátum 2019-02-15 in légzéskönnyítő tapasz, Spiranto

Az orrfolyás vagy épp az orrdugulás csak addig nem tűnik hatalmas problémának, amíg utol nem ér minket egy nátha, megfázás vagy influenza részeként. Szabad lélegzetvétel nélkül ugyanis se rendesen beszélni, se enni nem lehet, az ízeket is kevésbé érezzük, plusz az alvás is messze elkerül minket, ami miatt közérzetünk is pocsék lesz. A gyógyulást több úgynevezett lohasztó orrcseppel, vagy sprayvel is meggyorsíthatjuk, amelyek hasznosak ugyan, de ha nem bánunk vele csínján, könnyen ronthatunk a helyzeten! Kialakulhat ugyanis orrcsepp-függőség, ami végül csak generálja a problémát. A tudnivalókról és a Spiranto légzéskönnyítő ruhatapaszról mesélünk, amely úgy segít megszabadulni a problémáktól, hogy semmit nem kell se becseppenteni, se befújni az orrba. Szabad légzés a túlhasználat kockázata nélkül!

Miért és mitől probléma az orrdugulás?

Orrunk, illetve az abban található nyálkahártya – annak csillószőreinek – feladata a belélegzett levegő felmelegítése, nedvesítése, az abban található kórokozók és szennyezőanyagok kiszűrése, valamint a szaglás. A kórokozók miatt kialakuló orrnyálkahártya-gyulladás (rinithis) ezt a rendszert borítja fel. Az orr levegő- szűrő, melegítő hatása csökken, a nyálkahártya bedagad, az abban található erek kitágulnak, ami miatt rengeteg váladék termelődik az orrban. Mindezek miatt válik nehézkessé a légzés, amin a fekvés csak ront a testhelyzet miatt. Ezért is fokozott probléma ez az éjszakai pihenés idején.

Az orrcseppek és spray-k csak korlátozott ideig hasznosak!

Számos olyan megbetegedés létezik, amelyek gyógyulási idejét lerövidíthetik az úgynevezett lohasztó orrcseppek vagy orrsprayk, amelyek vegyszeres hatóanyagokkal összehúzzák az ereket, felszabadítva ezzel a légutakat. Ezek a készítmények gyorsan hatnak, azonban nagyon fontos tudnunk, hogy a javasolt napi adagolási mennyiséget nem szabad túllépni és 7 napnál tovább sosem szabad őket használni!

  • A hatóanyagai ugyanis tartós duzzanatot okozhatnak
  • A sokukban használt tartósítószer (benzalkónium-klorid) lebénítja a csillószőröket az orrban
Orrcsepp-abúzus vagy túlzott használat

Miért baj ez? Mert a cseppek és sprayk eltúlzott használata esetén a légzés már szinte csak a szer befújása, becsepegtetése mellett lesz átmenetileg szabad, miközben károsodik a nyálkahártya, valamint annak erei.

Természetes alternatíva a szabad légzés biztosításához: Spiranto légzéskönnyítő tapasz

Szerencsére vannak olyan természetes alternatívák, amelyekkel úgy javíthatunk a helyzeten, hogy nem kell tartanunk az orrcsepp-függőség kialakulásától. Az orrnyálkahártya szárazságát csillapíthatják a vitamintartalmú olajos cseppek, de bevethetünk infralámpával, vagy sóoldatos öblögetéssel kombinált kezelést is.

De ha olyan megoldást keresünk, ami akár 6-8 órán át hatásos, elég a ruhánkra ragasztani és gyógynövényi balzsamolajokkal akár egész éjszaka segít:

🍃🌬Ez a fellélegzés a Spiranto légzéskönnyítő tapasszal!

A ruhatapaszban az eukaliptusz, menta és levendula balzsamolajai párologva teszik a dolgukat belégzéssel, az orrnyálkahártyán keresztül felszívódva!

💚 Működő alternatívája vagy kiegészítője a klasszikus terápiának

💚 Olajainak párolgása az orrnyálkahártyán keresztül hat 6-8 órán át

💚 A ruhára tapasztható

💚 A benne található gyógynövények fertőtlenítő, baktériumölő, gyulladáscsökkentő tulajdonsággal is bírnak

💚 Kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmaz

💚 Nem kell semmit az orrba fújni vagy csepegtetni, mint az orrspray-k, orrcseppek esetében, így pl. gyermekeknél könnyebben alkalmazható 2 éves kor felett

Részletes ismertető a Spiranto tapaszról itt:

Termékoldal→

WEBSHOPOS vásárlás a következő partnereknél:

Mpatika: http://bit.ly/mpatika-spiranto

PrevencioPatika: http://bit.ly/prevenciopatika-spiranto

Arcanum patika: http://bit.ly/arcanum-spiranto

A tapaszok a patikákban országszerte vény nélkül megvásárolható, megbízható orvostechnikai eszközök! A tapaszokban alkalmazott növényi hatóanyagok eredményességét több nemzetközileg jegyzett orvostudományi cikk is igazolja, míg hatásukat Európa egyik legszigorúbb kutatóközpontjának, a német Dermatestnek klinikai vizsgálatai is megerősítették. Forgalmazott termékeink megfelelnek az orvostechnikai eszközökkel szemben támasztott európai és amerikai előírásoknak egyaránt.

Szólj hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *