Mi a jótékony orvoslás hidrogél tapaszokkal?

Mi a jótékony orvoslás hidrogél tapaszokkal?

szerző Admin dátum 2018-03-06 in hidrogél tapasz

Mielőtt valaki sarlatánként bélyegezne meg minket, szó sincs arról, hogy elutasítanánk a modern gyógyszeres készítményeket, megkérdőjeleznénk az orvosok szaktudását, mint ahogy azt sok hatástalan, homeopátiás csodaszer hirdetője teszi. Egész egyszerűen arról van szó, hogy az OD Medicnél hisszük, hogy a gyógyszereket akkor és addig kell bevenni, amikor szükség van rájuk. Se korábban, se később. OrientalDoctor hidrogél természetes megoldásokat, segítséget kínálunk a bajban, , míg komolyabb betegségeknél kiegészítő kúrát, ami képes hatékonyan csillapítani néhány rendkívül kellemetlen tünetet.

Mitől jótékony?

Azért hívjuk jótékony orvoslásnak a hidrogél tapaszokkal folytatott kúrát, mert használatuk a láz- és fájdalomcsillapítók működési elvével szemben nem csapja be a testünket. A tapaszok kizárólag növényi hatóanyagokat és különleges, zselés, központi hűtőmagjukban – a hidrogél mátrixban – vizet tartalmaznak, így nem avatkoznak be drasztikusan szervezetünk folyamataiba. A fájdalomcsillapítók miatt tévesen azt is érezhetjük, hogy elmúlt a problémás izomsérülés és óvatlanul ronthatunk a helyzeten. A testünk hőmérsékletét befolyásoló lázkészítmények téves biztonságérzettel azt hitethetik el, hogy már nincs miért pihennünk és elfajulhat egy betegség. A tapaszok ellenben bár hatékonyak, csak annyit segítenek, ami természetes úton a maximum.

Jótékony hatásuk tehát abban áll, hogy segítenek jobb kedvűen, a lehető legkisebb kellemetlenség, fájdalom mellett átvészelni, amit a természet kiszabott rád.

A tapaszokkal elutasítjuk-e a klasszikus kezeléseket?

Ugyan, dehogy! Termékeink nem akarnak versenyezni a klasszikus készítményekkel, nem akarják helyettesíteni a szakemberek tudását. Arra ideálisak, hogy ne kelljen egy apróbb probléma esetén egyből bevetned az orvostudomány nagyágyúit, amelyekben számtalan mesterséges hatóanyag, és más vegyület található.

Ez már csak azért is lényeges lehet, mivel például a fájdalomcsillapítók hatása összeadódik, vegyületeik pedig irritálhatják, károsíthatják a gyomrodat.

Komolyabb betegség esetén természetesen kérd ki orvosod véleményét a kérdésben!

A tapasz hatékony segítség egészségünk megőrzéséhez, nem csodaszer.

Szólj hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *