Közös kezelési engedély, Az import engedélyre vonatkozó tudnivalók - BFKH

közös kezelési engedély

Ha a Google Naptárt munkahelyen, iskolában vagy más szervezetben használja, beállíthatja, hogy a naptárt a közös kezelési engedély összes felhasználója láthassa.

közös kezelési engedély

A funkció működése A szervezetébe tartozó személyek láthatják a naptárt. A szervezeten kívüli felhasználók nem érhetik el a naptárt.

közös kezelési engedély

Ha közös kezelési engedély egy szervezeten kívüli személyt egy értekezletre, az adott felhasználó megtekintheti az értekezlet adatait. Opciók Az összes eseményrészlet megtekintése: A szervezetébe tartozó felhasználók megtekinthetik a naptáresemények részleteit, kivéve, ha privátként jelöli meg az eseményt. Csak az elfoglaltsági adatok megtekintése részletek elrejtése : A szervezetébe tartozó felhasználók csak azt láthatják, hogy Ön épp elfoglalt-e, de az események nevét és részleteit nem tekinthetik meg.

artrózis és ízületi gyulladás kezelés otthon a bokaízület ízületi törése töréskezelés után

A naptár megosztásának megszüntetése Nyissa meg a Google Naptár oldalát számítógépen. A bal oldalon keresse meg a Saját naptárak szakaszt.

Az ügyintézéshez szükséges dokumentumok, közös kezelési engedély kérelem, a közterület-használat helyét feltüntető helyszínrajzot, közterületen folytatni kívánt tevékenység gyakorlására jogosító okirat másolatát, hirdető-berendezés és reklámhordozó, cég- és címtábla elhelyezése esetén ezek méreteit, színezését, betűméretet, egységes megjelenést tartalmazó műszaki és látványtervet, mutatványos tevékenység esetén az összes berendezés műszaki alkalmasságát igazoló érvényes tanúsítvány másolatát. Az eljárást megindító irat benyújtásának módja: Személyesen vagy postai úton.

Előfordulhat, hogy egy kattintással ki kell bontania. Mutasson arra a naptárra, amelynek meg szeretné szüntetni a megosztását, majd válassza a Továbbiak Beállítások és megosztás lehetőséget.

A naptár megosztása

A Hozzáférési engedélyek oszlopban kapcsolja ki a Nyilvánossá tétel beállítást Ha bizonyos személyekkel nem szeretné a jövőben megosztani a naptárt, a Megosztás megadott személyekkel szakaszban kattintson az eltávolítani kívánt személy neve mellett az Eltávolítás gombra. Ha több naptárat is megoszt, ismételje meg ezeket a lépéseket minden olyan naptár esetén, amelyek megosztását le szeretné állítani.

közös kezelési engedély

Ha mások is hozzáférhetnek a naptárhoz, és egy felhasználó megpróbál kapcsolatba lépni Önnel, amikor Ön nem ér rá, értesítést kap erről a többi G Suite-appban. Az értesítés eltávolítása: Nyissa meg a Google Naptár oldalát számítógépen.

fájdalom a térdízület megterhelése során térdfájdalom pszichoszomatikája

Előfordulhat, cukorbetegség ízületi fájdalom egy kattintással ki kell bontania a szakaszt. A mások által látható elemek kezelése Engedélybeállítások Megjegyzés: Ha munkahelyen, iskolában vagy más szervezetben használja a Google Naptárt, az adminisztrátor letilthat bizonyos megosztási funkciókat, így előfordulhat, hogy nem mindegyik közös kezelési engedély.

közös kezelési engedély

Amikor megosztja a naptárát valakivel, eldöntheti, hogy az adott személy az eseményeket milyen formában láthatja, és hogy hozzáadhat-e új vagy módosíthat-e már meglévő eseményeket. Íme, az egyes megosztási beállítások részletes leírása: Módosítás és megosztáskezelés.

Kiknek szól a felnőtt logopédiai szolgáltatás? (feliratos)

További a témáról