Ne csapd be a tested vegyszerekkel!

Fájdalmaktól mentes, szabad mozgás, amennyire a természet engedi:

ICY Menthol tapasz izomfájdalmakra, ízületi problémákra

Az ICY MENTHOL kettős hatású hidrogél tapasza segítségével nem avatkozol be tested folyamataiba mint a fájdalomcsillapító tablettákkal. Annyit javíthatsz a természetes mentol kivonat fájdalomcsillapító hatása és a vízbázísú központi mag hűsítő ereje segítségével az izom- és ízületi fájdalmakon, mint amennyit a természet megenged.

Hogyan lehetséges ez?

Amíg az innovatív technológiával megalkotott vízbázisú központi mag, a hidrogél mátrix párologva, fizikailag hűti a problémás területet, a benne található mentol erőteljes hatóanyagaival felszívódik és természetesen csökkenti a fájdalomérzetet, gyors megkönnyebbülést nyújt viselőjének. Mi az OD Medic csapatánál ezt hívjuk jótékony fájdalomcsillapításnak.

Miben lehet segítségedre ez a hatalmas erejű, kis tapasz?

Az ICY Menthol hidrogél tapasz gyorsan, fagyasztás nélkül és hosszan hat (akár 8 órán át), enyhíti, illetve megszünteti a húzódások, rándulások okozta izom- és ízületi fájdalmakat, duzzanatokat. Természetes hatóanyagot és a jól ismert mentolt tartalmazza, semmilyen vegyszer nincs a készítményben. Használata kényelmes, nem esik le, nem hagy ragacsos nyomot levétel után, ráadásul éjszaka, alvás közben is hatékonyan használhatod. Míg a legtöbb fájdalomcsillapító hatása összeadódik, irritálhatják a gyomor nyálkahártyáját, itt semmi ilyesmitől nem kell tartanod. Naponta többször, mindenféle mellékhatás nélkül felragaszthatod a problémás területre. A sportsérülések kezelése mellett épp ezért ideális megoldás akkor is, ha egy traumát, balesetet követően keresnél hasonló tünetekre gyógyírt a patikában vagy épp olyan izomfájdalmakkal küzdesz, amit a mozgásszegény munkaformák terhelése okozott a hátadban, például irodai munka esetén.

HÁNY ÉVES KORTÓL LEHET HASZNÁLNI?

Tapaszaink használatát 2 éves kor alatt nem javasoljuk, afelett nyugodtan bevethetőek. Az ICY-t például kisgyermekeknél a játék közben bekövetkező zúzódásoknál is alkalmazhatod a fájdalomérzet kíméletes enyhítésére. Egy dolog fontos: komolyabb probléma gyanúja esetén mindig konzultálj gyermek- és/vagy háziorvosoddal is!

HOL TUDOD MEGVÁSÁROLNI?
VÁSÁROLJ KÉNYELMESEN, WEBSHOPBÓL!

Tapaszainkat kényelmesen, otthonról is megvásárolhatod saját webshopunkból vagy online patikai partnereinktől. Saját webshopunk esetében biztonságos kártyás fizetés érhető el.

🚚 MOST INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL!

TAPASZAINKAT MOST INGYENESEN KISZÁLLÍTJUK ORSZÁGOSAN A GLS FUTÁRSZOLGÁLATTAL!
SAJÁT WEBSHOPUNK:
Webshopunkban
Patikai partnereink webshopjai:

Internetpatika: internetpatika.hu/icy-menthol-tapasz-3db

Mpatika: http://bit.ly/Mpatika-ICY

PrevencioPatika: http://bit.ly/prevencio-icy

Arcanum patika: http://bit.ly/arcanum-ICY

Vásárolj személyesen a patikákban:

A TAPASZ VÉNY NÉLKÜL KAPHATÓ ORSZÁGSZERTE A PATIKÁKBAN!

Mi teszi egyedivé a sportsérülések, izomhúzódások, izomfájdalmak, traumák kezelésében?

Praktikus kidolgozás

  • Jegelés nélkül is hatékony.
  • Akár 8 órán át hat.
  • Nem csöpög le.
  • A helyén marad, így alvás közben is használhatod.

Természetes hatóanyagok

 • Nem kell recept a kiváltásához.
 • Nem irritálja a bőrt.
 • Kizárólag a víz hűsítő párolgására és a mentol erejére épít.

Az innovatív hidrogél mátrix

 • Aminek hála, egy tenyérnyi helyen, zselés formában képes intenzív hűsítő hatást kifejteni.
 • A tapaszformának köszönhetően nem kell szájon át bevenned, nem kell bőrre kenned, mint a hagyományos készítményeket.

Sportolóbarát kialakítás

 • Levétel után nem hagy ragacsos foltot.
 • Nem piszkolja be a felszerelésedet.

Mitől működik?

A hidrogél tapasz egy korszerű és természetes orvostechnikai eszköz, ami egy tenyérnyi méretben zárja magába a víz borogatásokból ismert nyugtató, hűsítő hatását, csúcstechnológiával megalkotott zselés központi rétege segítségével. Ez a hidrogél mátrix önmagában is enyhülést nyújthat a hőemelkedések vagy sportsérülések kellemetlen tüneteivel szemben, de az igényekre, a fellépő problémák természetére hangoltan, gyógynövények értékes hatóanyagaival is fokozhatjuk az erejét. Ráadásul amíg hűt, nem csöpög, nem kell helyén tartanod, szemben a hagyományos jegeléssel, borogatásokkal.

Vásárolj webshopunkból!

Webshopunkban

Tapaszt vásárolnál?
Olyan nincs, hogy nincs!

Ha eldöntötted, hogy élsz a jótékony orvoslás, láz- és fájdalomcsillapítás előnyeivel, legyen szó izomfájdalomról, orrdugulásról vagy épp lázról, tudd: nem kell elfogadnod olyan válaszokat az eladóktól, hogy „Nincs” vagy „Elfogyott”.

Ugyanis, legyen szó bármely patikáról, az olyan nagykereskedőktől, mint a Hungaropharma vagy a Phoenix Pharma, az ország egész területére pikk-pakk megérkeznek tapaszaink, ha azokat megkéri az adott gyógyszertár. A kiszállítás az országrésztől függően pár óra és egy nap között mozog, így nagyobb késlekedés nélkül ott lehet nálad a segítség a bajban.

Kérd patikusodtól a megrendelést, és köszönjük a türelmedet!