Ha nagy gond a csípés, de természetes megoldás érdekel:

Rovarcsípések okozta viszketés csillapítására, a másodlagos fertőződések megelőzésére: Happy Mom hidrogél tapasz!

Amikor nagy fejfájás egy csípés, a Happy Mom kis tapasza képes azt legyűrni! Amihez se vegyszereket, se gyógyszereket nem használ. A tapasz hűsítő erejét a hidrogél mátrix biztosítja, amely a szivacsokhoz hasonlóan képes magában tárolni a vizet, ami onnét állandóan, lassan párolog el a bőr felszínén. Mindezt anélkül teszi, hogy csöpögne, miközben a benne található gyógynövényi kivonatok hatóanyagai is teszik a dolgukat (bojtorján-, csodamogyoró-, aloekivonat). Gyorsan csökkentik az irritációt, viszketést, csökkentik a fájdalmat. Jól illeszkedik a bőrhöz, kényelmesen használható öntapadós tapaszok. Egy dobozban 5 tapasz található.

Hány éves kortól lehet használni?

Tapaszunk használatát 3 éves kor felett javasoljuk!

A tapasz gyógyszer?

Nem, a tapaszok vény nélkül kapható orvostechnikai eszközök, amelyekben kizárólag a központi hidrogél mátrixból párolgó víz hűsítő erejére, gyógynövényi hatóanyagokra és illóolajakra építünk.

Mennyire megbízható a tapaszforma?

A tapaszok a patikákban országszerte vény nélkül megvásárolható, megbízható orvostechnikai eszközök! A tapaszokban alkalmazott növényi hatóanyagok eredményességét több nemzetközileg jegyzett orvostudományi cikk is igazolja, míg hatásukat Európa egyik legszigorúbb kutatóközpontjának, a német Dermatestnek klinikai vizsgálatai is megerősítették. Forgalmazott termékeink megfelelnek az orvostechnikai eszközökkel szemben támasztott európai és amerikai előírásoknak egyaránt.

HOL VÁSÁROLHATOD MEG?
Vásárolj kényelmesen, webshopból!

Tapaszainkat kényelmesen, otthonról is megvásárolhatod saját webshopunkból vagy online patikai partnereinktől. Saját webshopunk esetében biztonságos kártyás fizetés érhető el.

🚚 MOST INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL!

TAPASZAINKAT MOST INGYENESEN KISZÁLLÍTJUK ORSZÁGOSAN A GLS FUTÁRSZOLGÁLATTAL!

 

SAJÁT WEBSHOPUNKban:
Webshopunkban
PARTNER PATIKAI WEBSHOPOK:

Internetpatika webshop:
internetpatika.hu/happy-mom-5db-doboz

PrevencióPatika patikai webshop:

www.prevenciopatika.hu/happy-mom-tapasz?taxon_id=2556

VÁSÁROLJ SZEMÉLYESEN, GYÓGYSZERTÁRBAN:

A TAPASZ VÉNY NÉLKÜL KAPHATÓ ORSZÁGSZERTE A PATIKÁKBAN! HA NINCS KÉSZLETEN KÉRD A PATIKUST: ORVOSTECHNIKAI ESZKÖZKÉNT RENDELJE BE PARTNERÜNKTŐL A HUNGAROPHARMÁTÓL! 24 ÓRÁN BELÜL MEGÉRKEZIK!

Mi teszi egyedivé rovarcsípések kezelésében?

Praktikus kidolgozás

  • Akár 8 órán át hat.
  • Nem csöpög le.
  • A helyén marad, így alvás közben is használhatod.

Természetes hatóanyagok

Aloe vera, ami:

 • Fertőtlenítő hatású
 • Fertőzés gátló
 • Gyulladáscsökkentő

Bojtorján, ami:

 • Méregtelenít
 • Gombaölő hatású
 • Fertőzésgátló

Csodamogyoró, ami:

 • Kimondottan csípésekre ideális

Mitől működik?

A hidrogél tapasz egy korszerű és természetes orvostechnikai eszköz, ami egy tenyérnyi méretben zárja magába a víz borogatásokból ismert nyugtató, hűsítő hatását, csúcstechnológiával megalkotott zselés központi rétege segítségével. Ez a hidrogél mátrix önmagában is enyhülést nyújthat a hőemelkedések vagy sportsérülések kellemetlen tüneteivel szemben, de az igényekre, a fellépő problémák természetére hangoltan, gyógynövények értékes hatóanyagaival is fokozhatjuk az erejét. Ráadásul amíg hűt, nem csöpög, nem kell helyén tartanod, szemben a hagyományos jegeléssel, borogatásokkal.

VEDD MEG SAJÁT WEBSHOPUNKBAN!
Webshopunkban

Tapaszt vásárolnál?
Olyan nincs, hogy nincs!

Ha eldöntötted, hogy élsz a jótékony orvoslás, láz- és fájdalomcsillapítás előnyeivel, legyen szó izomfájdalomról, orrdugulásról vagy épp lázról, tudd: nem kell elfogadnod olyan válaszokat az eladóktól, hogy „Nincs” vagy „Elfogyott”.

Ugyanis, legyen szó bármely patikáról, az olyan nagykereskedőktől, mint a Hungaropharma vagy a Phoenix Pharma, az ország egész területére pikk-pakk megérkeznek tapaszaink, ha azokat megkéri az adott gyógyszertár. A kiszállítás az országrésztől függően pár óra és egy nap között mozog, így nagyobb késlekedés nélkül ott lehet nálad a segítség a bajban.

Kérd patikusodtól a megrendelést, és köszönjük a türelmedet!