Ha nagy gond a csípés, de természetes megoldás érdekel:

Rovarcsípések okozta viszketés csillapítására, a másodlagos fertőződések megelőzésére: Happy Mom hidrogél tapasz!

Amikor nagy fejfájás egy csípés, a Happy Mom kis tapasza képes azt legyűrni! Amihez se vegyszereket, se gyógyszereket nem használ. A tapasz hűsítő erejét a hidrogél mátrix biztosítja, amely a szivacsokhoz hasonlóan képes magában tárolni a vizet, ami onnét állandóan, lassan párolog el a bőr felszínén. Mindezt anélkül teszi, hogy csöpögne, miközben a benne található gyógynövényi kivonatok hatóanyagai is teszik a dolgukat (bojtorján-, csodamogyoró-, aloekivonat). Gyorsan csökkentik az irritációt, viszketést, csökkentik a fájdalmat. Jól illeszkedik a bőrhöz, kényelmesen használható öntapadós tapaszok. Egy dobozban 5 tapasz található.

Hány éves kortól lehet használni?

Tapaszunk használatát 3 éves kor felett javasoljuk!

A tapasz gyógyszer?

Nem, a tapaszok vény nélkül kapható orvostechnikai eszközök, amelyekben kizárólag a központi hidrogél mátrixból párolgó víz hűsítő erejére, gyógynövényi hatóanyagokra és illóolajakra építünk.

Mennyire megbízható a tapaszforma?

A tapaszok a patikákban országszerte vény nélkül megvásárolható, megbízható orvostechnikai eszközök! A tapaszokban alkalmazott növényi hatóanyagok eredményességét több nemzetközileg jegyzett orvostudományi cikk is igazolja, míg hatásukat Európa egyik legszigorúbb kutatóközpontjának, a német Dermatestnek klinikai vizsgálatai is megerősítették. Forgalmazott termékeink megfelelnek az orvostechnikai eszközökkel szemben támasztott európai és amerikai előírásoknak egyaránt.

HOL VÁSÁROLHATOD MEG?

Kényelmes webshopos vásárlás online, ha nem szeretnél kimozdulni a forróságban:

Internetpatika webshop:
internetpatika.hu/happy-mom-5db-doboz

PrevencióPatika patikai webshop:

www.prevenciopatika.hu/happy-mom-tapasz?taxon_id=2556

A TAPASZ VÉNY NÉLKÜL KAPHATÓ ORSZÁGSZERTE A PATIKÁKBAN! HA NINCS KÉSZLETEN KÉRD A PATIKUST: ORVOSTECHNIKAI ESZKÖZKÉNT RENDELJE BE PARTNERÜNKTŐL A HUNGAROPHARMÁTÓL! 24 ÓRÁN BELÜL MEGÉRKEZIK!

Mi teszi egyedivé rovarcsípések kezelésében?

Praktikus kidolgozás

  • Akár 8 órán át hat.
  • Nem csöpög le.
  • A helyén marad, így alvás közben is használhatod.

Természetes hatóanyagok

Aloe vera, ami:

 • Fertőtlenítő hatású
 • Fertőzés gátló
 • Gyulladáscsökkentő

Bojtorján, ami:

 • Méregtelenít
 • Gombaölő hatású
 • Fertőzésgátló

Csodamogyoró, ami:

 • Kimondottan csípésekre ideális

Mitől működik?

A hidrogél tapasz egy korszerű és természetes orvostechnikai eszköz, ami egy tenyérnyi méretben zárja magába a víz borogatásokból ismert nyugtató, hűsítő hatását, csúcstechnológiával megalkotott zselés központi rétege segítségével. Ez a hidrogél mátrix önmagában is enyhülést nyújthat a hőemelkedések vagy sportsérülések kellemetlen tüneteivel szemben, de az igényekre, a fellépő problémák természetére hangoltan, gyógynövények értékes hatóanyagaival is fokozhatjuk az erejét. Ráadásul amíg hűt, nem csöpög, nem kell helyén tartanod, szemben a hagyományos jegeléssel, borogatásokkal.

Az árakra volnál kíváncsi? Tapaszaink direkt árusításával még nem foglalkozunk, azokat a patikákban tudod megvásárolni, így a végleges fogyasztói ár partnerünkön is múlik, mivel készítményeink szabadárasak.

Tapaszt vásárolnál?
Olyan nincs, hogy nincs!

Ha eldöntötted, hogy élsz a jótékony orvoslás, láz- és fájdalomcsillapítás előnyeivel, legyen szó izomfájdalomról, orrdugulásról vagy épp lázról, tudd: nem kell elfogadnod olyan válaszokat az eladóktól, hogy „Nincs” vagy „Elfogyott”.

Ugyanis, legyen szó bármely patikáról, az olyan nagykereskedőktől, mint a Hungaropharma vagy a Phoenix Pharma, az ország egész területére pikk-pakk megérkeznek tapaszaink, ha azokat megkéri az adott gyógyszertár. A kiszállítás az országrésztől függően pár óra és egy nap között mozog, így nagyobb késlekedés nélkül ott lehet nálad a segítség a bajban.

Kérd patikusodtól a megrendelést, és köszönjük a türelmedet!