Gyakran Ismételt Kérdések

Kérdésed merült fel tapaszainkkal kapcsolatban? Mindent örömmel megválaszolunk. Első körben nézd meg, hátha már ott lapul a válasz a gyakran ismételt kérdések egyik sorában, így azonnal megtudhatsz mindent.

Ha nem találod meg, amit kerestél, írj üzenetet a lejjebb található kapcsolati űrlapunkkal. Hamarosan válaszolunk. Amennyiben olyan kérdésed volna, amivel kapcsolatban szakértőinkkel kell egyeztetni, jelezni fogjuk Az ilyen válaszadás kicsit több időt vesz igénybe, de ne aggódj. Senkit nem hagyunk válaszok nélkül!

Nem, a tapaszok vény nélkül kapható orvostechnikai eszközök, amelyekben kizárólag a központi hidrogél mátrixból párolgó víz hűsítő erejére, gyógynövényi hatóanyagokra és illóolajakra építünk.

Tapaszaink vény nélkül kapható, természetes hatóanyagokat tartalmazó  orvosi segédeszközök, amelyeket a városban járva megtalálhatsz bármely patika polcain. A kényelmes vásárláshoz azonban azt javasoljuk, használd a Medigen.hu mobil applikációját. Itt néhány kattintással előjegyezheted a tapaszokat a nevedre, majd kiválaszthatod, hogy a hozzád közel lévő patikák közül melyikben készítsék azokat össze a nevedre. Ezután már csak értük kell menned a címre. A tapaszokat a Recept nélkül szekcióban találod meg.

Töltsd le itt a mobilodra!

Igen, a tapaszokat megvásárolhatod az OrientalDoctor saját webshopjában is, kényelmes kártyás fizetéssel, 3000 Ft feletti rendelésnél ingyenes kiszállítással!

Irány a webshop!
Illetve elérhetőek partnereink patikai webshopjaiban is: 

▪ Internetpatika: internetpatika.hu

Mpatika webshop: https://mpatika.hu/

PrevencióPatika: https://www.prevenciopatika.hu

Arcanum Patika : https://arcanumpatika.hu/

Tapaszaink árairól tájékozódj webshopunkban!

Irány a webshop!
A patikákban, online patikai partnereinknél az árak eltérhetnek, termékeink ugyanis szabadárasak!

Szemben a mesterséges hatóanyagokat tartalmazó készítményekkel, a tapaszos kúrát nyugodtan, mellékhatások nélkül ismételheted tetszőleges időközönként.

A tapaszok hatása tartós, általában 6-8 órán át képesek csillapítani a területüknek megfelelő, kellemetlen tüneteket.

2 éves kor alatt nem ajánljuk a használatát, de két éves kor felett bármely korosztály biztonságosan használhatja őket. Egy dolog fontos: komolyabb probléma gyanúja esetén mindig konzultálj háziorvosoddal / gyermekorvosoddal is!

U.I.: A visszérporblémák természetéből fakadóan Venolite vénás hidrogél tapaszunk használatát elsősorban felnőttkorban javasoljuk.

Igen, a tapaszokat könnyedén, szabadon méretre szabhatod egy olló segítségével, ami könnyűvé teszi, ha kisebb helyen kell azokat használnod. Természetesen, ez nem azt jelenti, hogy például konfetti méretben is hatékony. Ha szeretnéd, hogy tényleg csillapítsa a tünetetek, kb. félbevágva még gond nélkül működnek. Kivétel mindez alól a Spiranto, amit jobb, ha egészben hagysz a hatás érdekében.

Nem, a tapaszok egy megbízható, nagy gyógyszeripari cég készítményei, amelyekben klinikailag igazolt hatékonysággal bíró természetes növényi kivonatok és a víz fizikai hűtőerejét felhasználó központi mag található. Természetes, eredményes orvostechnikai eszközök.

Nem, a tapaszoknak nem ez a lényege. Kíméletesebb, agresszív, mesterséges hatóanyagoktól mentes megoldást jelentenek azoknak, akik szeretnék a kisebb egészségügyi kellemetlenségeket bizonyos területek esetében egyszerűen, természetes módon orvosolni. Tényleg fontos hangsúlyoznunk, hogy a tapasz nem helyettesíti a háziorvosod tudását, nem is kíván vele versenyezni, pusztán segít addig elkerülni a gyógyszerek használatát, amíg az nem indokolt. Komolyabb baj esetén mindenképp beszélj az orvosoddal és kövesd a tanácsait!

A tapaszokban a víz párolgásának fizikai hűtő- és hidratáló hatását kombináljuk a következőkkel: mentol, vörösszőlő-kivonat, citrus-kivonat, narancs-, eukaliptusz-, levendula- mentol illóolajok.

Nem találtad meg a választ?

Írj, örömmel válaszolunk!

A tapaszokban alkalmazott növényi hatóanyagok eredményességét több nemzetközileg jegyzett orvostudományi cikk is igazolja, míg hatásukat Európa egyik legszigorúbb kutatóközpontjának, a német Dermatestnek klinikai vizsgálatai is megerősítették. Forgalmazott termékeink megfelelnek az orvostechnikai eszközökkel szemben támasztott európai és amerikai előírásoknak egyaránt.