Ne avatkozz az immunrendszer dolgába vegyszerekkel:

csillapítsd a hőemelkedést természetesen - Frio Pad natúr hűtő tapasszal!

A láz még felnőttként is hatalmas probléma, hiszen a legéletrevalóbbakat is képes varázsütésre levertté, elesetté tenni. Az olyan aprócska világban, mint a gyermekeké egy ilyen betegség még veszedelmesebbnek hathat, mégis a korszerű orvosi ajánlások szerint nem szabad egyből bevetned a csillapító csodapirulákat. Ugyanis, a megemelkedett testhőmérséklet a szervezet betegségekkel szembeni természetes harcának velejárója, az immunrendszer kifejlődéséhez pedig nem célszerű mindebbe beleavatkoznod. Hogy jó, de mit csinálj, ha már a hőemelkedés tünetei is kellemetlenek, különösen gyermekednél? A Frio Pad natúr hűsítő tapaszunk segít agresszív, mesterséges hatóanyagok nélkül is átvészelni az enyhébb problémákat, ráadásul kiegészítő terápiaként is kiváló súlyosabb lázas állapotokban esetén.

Gyógyíts természetesen!

A Frio Pad működésének elvét legegyszerűbben jótékony lázcsillapításként határozhatnánk meg. Ez azt jelenti, hogy mindaddig nem avatkozunk bele a test természetes folyamataiba, amíg nem muszáj, inkább a víz hűsítő ereje segítségével mérsékeljük a kellemetlen tüneteket. Egy kisebb hőemelkedés esetében ugyanis ez is elég lehet, hogy gyermeked könnyebben, jobb kedvvel vészelje át azt az időszakot, amíg a szervezete kilábal egy enyhébb betegségből.

Gyógyszerek – csak akkor, amikor kell!

A modern orvosi javaslatok szerint csak jelentősen megemelkedett testhőmérséklet felett javasolt a lázcsillapítás, az alatt, akár egy hőemelkedésnél is jobb hagyni, hogy az immunrendszer maga kezelje a problémákat. Persze, egy gyermek még kisebb panaszokat is sokkal rosszabbul visel mint egy felnőtt, így fontos, hogy amennyire lehetséges a kellemetlen tüneteket ez idő alatt is csökkentsük. Itt jutnak szerephez a Frio Pad tapaszok.

HÁNY ÉVES KORTÓL LEHET HASZNÁLNI?

2 éves kor alatt nem ajánljuk a használatát, de két éves kor felett bármely korosztály biztonságosan használhatja.

HOL TUDOD MEGVÁSÁROLNI?

A TAPASZ VÉNY NÉLKÜL KAPHATÓ ORSZÁGSZERTE A PATIKÁKBAN!

VÁSÁRLÁS WEBSHOPBAN AZ ALÁBBI PATIKÁKBAN!

Internetpatika:  internetpatika.hu/frio-pad-hidrogel-tapasz-2db

Mpatika: http://bit.ly/mpatika-friopad

PrevencioPatika: http://bit.ly/prevencio-friopad

Arcanum patika: http://bit.ly/arcanum-friopad

Mit érdemes még tudnod a Frióról?

Szuper kis segítő oltások után

Amellett, hogy képes enyhülést hozni hőemelkedések idején, a Frio védőoltások beadását követően is hatékonyan csillapítja a duzzanatot, égő érzést. Kiváltja a borogatást, hosszan csökkenti a fájdalmat, kényelmesen alkalmazható.

Kiváltja-e a tapasz a gyógyszeres kezelést?

Nem, a Frio Padnak nem ez a lényege. A komolyabb, lázas megbetegedések előtt, kisebb hőemelkedések idején nyújthat segítséget, míg nagyobb problémák esetén gond nélkül kombinálhatod a hatását a klasszikus, gyógyszeres kezeléssel. Ebben az esetben, míg a lázcsillapító hat, addig a Frio anélkül hűsíti a homlokot, hogy lecsöpögne, tartani kéne a kezeddel vagy elcsúszna.

Tényleg fontos hangsúlyoznunk, hogy a tapasz nem helyettesíti a háziorvosod tudását, nem is kíván vele versenyezni, pusztán segít a gyermeked közérzetét javítani, és addig elkerülni a gyógyszerek használatát, amíg azok nem indokoltak. Komolyabb baj esetén, mindenképp beszélj az orvosoddal és kövesd a tanácsait!

Mitől működik?

A Frio Pad hidrogél tapasz hidratáló és hűsítő hatást fejt ki nagy víztartalmú központi hidrogél mátrix rétege segítségével, amely előzetes fagyasztás nélkül képes gyorsan enyhülést előidézni az égő homlokon. Nem terheljük vele a gyermekek, felnőttek szervezetét agresszív, mesterséges hatóanyagokkal, mégis hatásos. Könnyen használható, a homlokra tapasztva nem esik le, nem irritálja a bőrt, hosszan, akár 8 órán át hat. Éjszaka is felragasztható a gyermek felébresztése nélkül, így kíméletes és praktikus megoldás.

Az árakra volnál kíváncsi? Tapaszaink direkt árusításával még nem foglalkozunk, azokat a patikákban tudod megvásárolni, így a végleges fogyasztói ár partnerünkön is múlik, mivel készítményeink szabadárasak. De összeállítottunk egy útmutatót a várható, körül-belüli árakról.

Az előzetes árlistáért kattints ide! →

Hogyan tudod megvenni?

Tapaszaink vény nélkül kapható, természetes hatóanyagokat tartalmazó orvostechnikai eszközök, amelyeket a városban járva megtalálhatsz bármely patika polcain. A kényelmes vásárláshoz azonban azt javasoljuk, használd a Medigen.hu mobil applikációját. Itt néhány kattintással előjegyezheted a tapaszokat a nevedre, majd kiválaszthatod, hogy a hozzád közel lévő patikák közül melyikben készítsék azokat össze a nevedre. Ezután már csak értük kell menned a címre. A tapaszokat a Recept nélkül szekcióban találod meg.

Töltsd le a mobilodra!
Tedd kosárba az Appban!

Tapaszt vásárolnál?
Olyan nincs, hogy nincs!

Ha eldöntötted, hogy élsz a jótékony orvoslás, láz- és fájdalomcsillapítás előnyeivel, legyen szó izomfájdalomról, orrdugulásról vagy épp lázról, tudd: nem kell elfogadnod olyan válaszokat az eladóktól, hogy „Nincs” vagy „Elfogyott”.

Ugyanis, legyen szó bármely patikáról, az olyan nagykereskedőktől, mint a Hungaropharma vagy a Phoenix Pharma, az ország egész területére pikk-pakk megérkeznek tapaszaink, ha azokat megkéri az adott gyógyszertár. A kiszállítás az országrésztől függően pár óra és egy nap között mozog, így nagyobb késlekedés nélkül ott lehet nálad a segítség a bajban.

Kérd patikusodtól a megrendelést, és köszönjük a türelmedet!