Csípőtabletták, A hónap ajánlata

csípőtabletták

Összefügghet a koleszterinszint és az Alzheimer-kór kockázata A tablettában szedhető fogamzásgátlók a leggyakoribb születésszabályozó eszközök.

csípő fájdalom, akivel kapcsolatba lépni ízületi fájdalom a vállakban és a medencében

Egy sor egészségi csípőtabletták kezelésére is használják őket, egyebek mellett szabálytalan menstruáció, akne, endometrózis és policisztás petefészek szindróma esetén. Az amerikai járványügyi hivatal adatai csípőtabletták és között 47 millió csípőtabletták és 49 év közötti amerikai nő használt fogamzásgátlást, 12,6 százalékuk fogamzásgátló tablettát szedett.

csípőtabletták

A most csípőtabletták kutatáshoz Lipton és kollégái 50 egészséges nőt toboroztak, akik közül 21 fogamzásgátló tablettát szedett. Mind az 50 nő agyát MRI-vel vizsgálták, és megállapították hipotalamuszuk méretét. Ez a bevezető kutatás erős kapcsolatot mutat a fogamzásgátló tabletta csípőtabletták és annak csípőtabletták agyra gyakorolt potenciális strukturális hatása között, ezért további kutatásokra van szükség ebben a kérdésben" - csípőtabletták Lipton.

Így enyhítheted az ízületi gyulladás okozta fájdalmat - orientaldoctor.hu

A kutatók azt is megállapították, csípőtabletták a kisebb hipotalamusz kapcsolatba hozható csípőtabletták nagyobb ingerültséggel és a depressziós tünetekkel. Ezek azonban, mint hangsúlyozták, még előzetes, nem kellőképpen igazolt eredmények. A tanulmány szerzői azt is csípőtabletták, hogy a kutatás során nem találtak érdemleges kapcsolatot a hipotalamusz nagysága és a kognitív teljesítmény között.

csípőtabletták

További a témáról