Ajándékozz szabad mozgást, könnyed lábakat anyák napjára akciós, egészségmegőrző tapaszokkal!

Ajándékozz szabad mozgást, könnyed lábakat anyák napjára akciós, egészségmegőrző tapaszokkal!

szerző Admin dátum 2019-04-08 in gyógyítás otthon, icy menthol, Venolite

Törődés, egészség, szeretet. Lehet-e ennél nagyobb ajándékot adni annak, aki fontos nekünk? Összecsomagoltuk őket legjobb hidrogél tapaszainkba zárva, így már csak át kell őket adnod, a megfelelő pillanatban! 5-öt fizetsz, 7-et kapsz egészségmegőrző tapasz akció a Venolite vénás tapaszra, valamint az ICY Menthol fájdalomcsillapító tapaszra a PrevencióPatikában, május 3-ig!

Visszérpanaszok kezelésére, megelőzésére ideális Venolite tapaszunk most akciósan 5-öt fizet, 7-et kap csomagban elérhető, mely komplett kúrára elegendő 28 tapaszt tartalmaz.

Az izom- és ízületi fájdalmak csökkentésére szolgáló ICY Menthol tapaszunk szintén 5-öt fizet, 7-et kap akcióban szerezhető be május 3-ig, ebben 21 tapasznyi természetes segítőtárs vár rátok.

Tapaszok: megelőzés & fájdalomcsillapítás természetesen!

A tapaszokban nincs gyógyszer, de hála a bennük található gyógynövényi kivonatoknak és a vízbázisú központi mag hűsítő erejének, több problémát képesek hatékonyan enyhíteni.

Kiknek ideális a tapasz?

Azoknak ideális megoldás, akik szívesen alkalmaznak természetes terápiát a hagyományos orvosi készítmények szedése előtt, vagy azokat kiegészítve. Ellenőrzött, modern laboratóriumi technológiával készülnek, így a természetesség mellett ellenőrzött hatóanyag tartalommal bírnak, megbízhatóak.

Az akciós tapaszok
🍃❄💪 ICY MENTHOL TAPASZ ÍZÜLETI PROBLÉMÁKRA ÉS IZOMFÁJDALMAKRA (1 DOBOZBAN 3 TAPASZ TALÁLHATÓ)

A tapasz felragasztása után a hidrogél magból párolgó víz és a mentol fizikailag hűtik az érzékeny területet, míg a mentol kivonat természetes fájdalomcsillapító hatással is bír. Elzsibbasztja a fájdalomérzékelő receptorokat, gyorsan biztosítva ezzel az enyhülést az érintett területen.  A gyógynövényi kivonat fokozza a vérkeringést, így gyorsabban ürülnek ki a méreganyagok, csökken a gyulladás is.

A tökéletes borogatás természetes fájdalomcsillapítóval, ami nem igényel előzetes jegelést, öntapadós, így nem kell tartogatni, sőt még csak le sem csepeg.

ISMERTETŐ:

Termékoldal itt →

VÁSÁRLÁS AKCIÓBAN ONLINE  ITT:

www.prevenciopatika.hu/gyartok/od-medic-kft

Ajándékozz gondoskodást a természet erejével hidrogél tapaszokba zárva!

👠💧❤  VENOLITE VÉNÁS HIDROGÉL TAPASZ – VISSZÉRPROBLÉMÁK OKOZTA NEHÉZLÁB-ÉRZETRE (1 DOBOZBAN 4 TAPASZ TALÁLHATÓ)

A tapasz kettős hatású: a hidrogél magból párolgó víz fizikailag hűsíti a sajgó, duzzadt lábakat, csökkenti a fájdalomérzetet, míg a vörös szőlő- és citrus kivonatok hatóanyagai (resveratrolt és flavonoidokat tartalmaznak) segítik a keringést, a vénák dolgát. A tapaszban levő 3 féle illóolajtól – narancs, levendula, eukaliptusz – kellemes, nyugtató viselet. Egy dobozban 4 tapasz található.

A tapaszok 6-8 órán át hatékonyak!

ISMERTETŐ:
Termékoldal itt →
VÁSÁRLÁS AKCIÓBAN ONLINE  ITT:

www.prevenciopatika.hu/gyartok/od-medic-kft

Ajándékozz gondoskodást a természet erejével hidrogél tapaszokba zárva!

MITŐL IDEÁLIS OTTHONI KEZELÉSHEZ A TAPASZ
  • Csak természetes hatóanyagokat tartalmaz, így nem kell egyből vegyszereket használni, nem lehet elrontani az adagolást!
  • Nem terhelik a gyomrot, mint egyes tabletták!
  • Egyszerű az alkalmazásuk – csak felragasztjuk őket és 6-8 órán át hatékonyak!

Ajándékozz gondoskodást a természet erejével hidrogél tapaszokba zárva!

A tapaszok a patikákban országszerte vény nélkül megvásárolható, megbízható orvostechnikai eszközök! A tapaszokban alkalmazott növényi hatóanyagok eredményességét több nemzetközileg jegyzett orvostudományi cikk is igazolja, míg hatásukat Európa egyik legszigorúbb kutatóközpontjának, a német Dermatestnek klinikai vizsgálatai is megerősítették. Forgalmazott termékeink megfelelnek az orvostechnikai eszközökkel szemben támasztott európai és amerikai előírásoknak egyaránt.

Szólj hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *