Ízületi plazma, Három hatékony injekciós kezelés porckopásnál

Dúsított plazma | Orthopaedics Ortho-MD

ízületi plazma

A PRP kezelés az egyik ízületi plazma regeneratív kezelésforma a sportsérülések és kopásos betegségek terápiájában. A kezelés felgyorsítja és teljessé teszi a gyógyulási folyamatot.

PRP vagy vérlemezkékben gazdag plazma kezelés egy új, az ortopédiát és sportorvoslást felbolygató terápia krónikus sport- és mozgatórendszeri sérülések kezelésére.

Dúsított plazma

Sportolók vagy szabadidős sporttevékenységet ízületi plazma egyaránt lehetővé teszi, hogy mihamarább visszatérjenek a szokásos aktivitásukhozcsökkenti a fájdalmát és ízületi plazma a funkciót. Hogyan működik a PRP? A vérlemezkék specialis vérsejtek. PRP előállítása során az a cél, hogy maximalizáljuk a vérlemezkék koncentrációját és minimalizáljuk a vörös vérsejt tartalmat. Általánosságban minél nagyobb a vérlemezke koncentráció, annál jobb.

  • Három hatékony injekciós kezelés porckopásnál
  • Ízületi jogorvoslat a sérülés után
  • Az ízület belső gyulladása esetén

Legtöbben ízületi plazma vérlemezkéket a véralvadással hozza összefüggésbe. Bár ez a vérlemezkék fontos funkciója, rendkívül lényeges a szerepük egy sérülés meggyógyításában. Az emberi vérlemezkék kifejezetten gazdagok kötőszöveti növekedési faktorokban.

Porc újjáépítést serkentő injekció - Budai FájdalomKözpont

Ha ezeket a ízületi plazma faktorokat sérült szalagba, ínba vagy ízületbe fecskendezzük, elindítja és fokozza a normál gyógyulási folyamatot. De ahhoz, hogy profitáljunk ebből a természetes gyógyulási folyamatból, előszőr a vérlemezkéket koncetrálnunk kell.

ízületi plazma fájdalomcsillapítás a csípőízület gyulladása miatt

Más szavakkal a PRP beindítja és stimulálja a szervezet természetes gyógyulási folyamatát. Hogyan készül a PRP? Vért veszünk a betegtől mintha labor vizsgálatra vennénk és egy speciális sentrifugába helyezzük.

PRP ízületi kezelés

A centrifuga különválasztja a vörös vértesteket és a plazma alsó részében a vérlemezkék koncentrálódnak. A savónak ez a koncentrált részét használjuk a kezelés során.

artrózis kezelés és életmód

Az egész procedúra kb. Figyelem - Nem minden PRP ugyanolyan hatékony! Jelenleg több, mint féltucat cég gyárt és kínál PRP készítő rendszereket, mindegyik cég a magáét ízületi plazma a legjobbnak.

  • Fájdalom, amikor hialuronsavat injektálnak az ízületbe
  • Dúsított plazma | Orthopaedics Ortho-MD
  • Gyógyászok Magánklinika - Tatabánya
  • Lehet önfeledt is a sportolás - 6 fájdalomcsillapító eljárás
  • Kapcsolat Lehet önfeledt is a sportolás - 6 fájdalomcsillapító eljárás A sportolást megnehezítheti a fájdalom, legyen az krónikus vagy akut.
  • Ujjízületi tünetek és kezelési tabletták

Az előállított PRP savók nagyon különböznek a ízületi plazma koncentrációban, vörös vértest tartalomban és fehér ízületi plazma tartalmában, ízületi plazma a savó mennyiségében. Sok termék magas arányban tartalmaz fehér vérsejteket, amelyek következtében az injekció utáni fájdalom fokozottabb.

Reumatológiai vagy ortopédiai szakorvosunk vizsgálatához kötött beavatkozás! Az emberi szervezet saját anyagát: a vért már több évtizede használják gyógyításra az orvostudomány különböző területein. A régi, jól bevált immunerősítés mellett az utóbbi években világszerte jó eredményeket értek el a páciens milliliternyi saját vérének lecentrifugálásával keletkező plazmának PRP a sérült, beteg testrészbe történő visszainjekciózásával.

Ízületi plazma Orvosi Közpuntunkban gondosan választottuk meg és laborvizsgálatokkal ellenőriztük azt a módszert, ami kíváló minőségű, vérlemezkékben gazdag PRP savót eredményez. Az általunk alkalmazott módszerrel ízületi plazma normál vérlemezkeszám A savó alapvetően vörös vértest mentes.

Módszerünket független laboratóriumi vizsgálatnak és ellenőrzésnek vetettük alá. Ízületi plazma alapján biztosak lehetünk ízületi plazma, hogy a lehető legjobb minőségű, tisztított és hatékony PRP plazmát tudjuk biztosítani betegeinknek, Milyen gyakran van szükség PRP injekció adására?

PRP ízületi kezelés ORMOS Intézet

A legtöbb esetben az első injekció után héttel esedékes kontrollvizsgálat és egy második PRP kezelés. Tipikusan 2 kezelés szükséges a kellő mértékű és tartós eredméby elérésére. Egyes kórképekben, elsősorban csípőízületi kopások esetén 3 kezelés lehet szükséges.

Szakterületeink

Milyen esetekben használ a PRP kezelés? PRP kezelés leghatékonyabb krónikus szalag és ín rándulás és húzódás esetén, amely egyéb konzervatív kezelésre nem gyógyult.

Ilyen kórképek: váll rotátorköpeny sérülések, részleges vagy teljes szakadás vállfájdalom és enyhe instabilitás.

További a témáról