Ízületi fájdalommágnesek

Fájdalomcsillapítás mágnesterápiával - HáziPatika

Reumás ízületi gyulladás - Dr. Mihola Dóra reumatológus szakorvos

További információk A Premier Equine mágneses lábvédő csökkentheti a duzzanatot és a fájdalmat … A mágneses lábvédőket anatómiailag úgy fejlesztették ki, hogy nyomás kötésként funkcionáljanak a ló lábain, segítve ezzel az esetleges duzzanat csökkentését, amely akár hosszabb kényszer pihenővel ízületi fájdalommágnesek járhat.

A lábvédő lélegző Air-Teque szellőző neoprénből készül, erős és biztonságos tépőzárral rögzíthető. A lábvédő belsejében található ízületi fájdalommágnesek pamut bélésel mágneseket tartalmaznak az izület és inak körül. Ezek a mágnesek hozzájárulhatnak a duzzanatok csökkentéséhez, a fájdalom csökkentéséhez és a mobilitás fokozásához.

ízületi fájdalommágnesek

Ízületi fájdalommágnesek javulást eredményezhetnek azoknál a lóvaknál is, akik artritiszben és reumában szenvednek. Használható mind az első, mind a hátsó lábon.

milyen gyógyszerek a térdízület fájdalmához

A Magni-Teque mágneses lábvédőket gondosan, kézzel csomagolják egy ingyenes, újrahasznosítható, cipzárral rögzített tárolózsákba, hogy könnyen tárolható és hordozható legyen.

Főbb jellemzők: A lábvédő Air-Teque, jól szellőző neoprénből készül Lágy pamut betétek bipoláris mágnesekkel ellátva Az alsó lábszár és az ízület körül 16 mágnes található Mindegyik mágnes egy Gauss-os, nagy energiájú, rugalmas ferritmágnes, 50 mm-es zónamezővel A tépőzáras ízületi fájdalommágnesek egyszerűen be- és kiszedhető, így lábvédő könnyen ízületi fájdalommágnesek tartható Állandó, egyenletes nyomást ízületi fájdalommágnesek Javítja a keringést, felszabadítja a méreganyagokat, csökkenti a gyulladást és a fájdalmat A tépőzáras bélése egyszerűen be- és kiszedhető Állandó, egyenletes nyomást alkalmaz Az első héten napi fél órától egy óráig használható, utána fokozatosan emelhatő fel a napi négy órás használatra, az optimális kezelés érdekében, viszont legfeljebb tizenkét órán keresztül viselhető!

ízületi fájdalommágnesek

Nem használható, lovaglás közben, karámban.

További a témáról