Cukorbetegség kezelése

cukorbetegség kezelése

cukorbetegség kezelése

Máriatövis rendelése A máriatövissel hatékonyan cukorbetegség kezelése a cukorbetegség is A túlsúly cukorbetegség kezelése nagyobb elterjedésével egyre több lesz a 2-es típusú cukorbetegek száma is. Egy tanulmány azonban rámutatott arra, hogy a Silybum marianum vagyis a máriatövis magja olyan erős antioxidáns hatással bír, hogy segítségével kiválóan lehet kezelni a cukorbetegséget, mivel képes csökkenteni a vércukorszintet és megvédi a májat is a cukorbetegség szövődményeitől.

cukorbetegség kezelése

A Philotherapy szaklapban közzétett kutatás 51 beteget vizsgált 2 csoportban, akik legalább két éve kimutathatóan 2-es típusú diabéteszben szenvednek. A csoport egésze továbbra is cukorbetegség kezelése kezeléseket kapott orálisan és havonta vizsgálták egészségi állapotukat.

Diet, insulin resistance and diabetes: the right pro portions. Proceedings of the Nutrition Society. Standards of Medical Care in Diabetes.

Az cukorbetegség kezelése csoportban levő 25 ember naponta három alkalommal mg silymarint kapott a vércukorszint-csökkentő gyógyszereken felül négy hónapon keresztül, a fennmaradó 26 fő pedig placebót kapott. A máriatövissel kezelt csoportban szignifikáns csökkenés volt tapasztalható a glikált hemoglobinszintben ez az a hemoglobin, melyhez a vérben cukor kötődikaz éhgyomri vércukorszintben és a vérzsír szintjében.

gyógyszerek porcépítéshez a gerincben

A placebo csoportban a három hónap cukorbetegség kezelése átlagosan növekedett a vércukorszint és a glikált hemoglobin szint is. Ezt a gyógyszert a természet biztosította az emberiség számára.

Dr. Wittmann István - A 2-es típusú (időskori) cukorbetegség

További a témáról